U bent hier : Onthaal » Agenda » Salon Chicon

Salon Chicon

Wat Workshops, kampen
Wanneer 03/03/2018

Kook witloof with love voor je buren

 

Krokant en fris, of toch eerder bitterzoet aangestoofd? Van blauwe kaas over noordzeegarnaal tot een stukje vleesmet en een krachtige biersaus – witloof toont zich een veelzijdige minnaar.

 

Salon Chicon gaat door op zaterdag 3 maart.

We zijn op zoek naar kookliefhebbers die de uitdaging willen aangaan om creatief aan de slag te gaan met witloof én daarbovenop 10 à 15 personen bij hen thuis willen ontvangen om hun menu aan voor te schotelen.

Wij verzorgen de inschrijvingen, voorzien een budget per kok en bieden logistieke ondersteuning.

 

We bieden vooraf een tweedelig kookatelier aan met Arnout Vandamme van Witloof in de Stad om inspiratie op te doen over hoe je witloof in je gerecht kan verwerken.

Tijdens het eerste atelier (donderdag 18/1 van 19u-22u) komt ieder reeds met een voorstel en worden jullie gecoacht. Jullie bereiden ter illustratie samen een driegangenmaaltijd waarin er creatief met witloof wordt gekookt.

Tijdens het tweede atelier (woensdag 24/1van 19u-22u) worden drie gerechten gemaakt die tijdens de vorige workshop samen geselecteerd werden. Daarnaast krijgt elke kok individuele feedback voor zijn/haar Salon Chicon gerecht.

 

Geïnteresseerd?

Schrijf je voor in voor 15 januari via iwauters@schaarbeek.irisnet.be  of  02/ 240 34 39.


salon chicon

 

Laatste wijziging: 16/01/2018

Naar boven